Kako lahko iz oblaka izbrišemo sinhronizirane podatke v Windows 8.1

Z uvedbo Windows 8, Microsoft uvedena možnost sistem za sinhronizacijo osebne nastavitve uporabniki (teme si ozadja za Začni zaslon, Desktop si zaklepanje zaslona, shranjena gesla, jeziki Izbrati vaš najljubši sistem zgodovina de spletu navigacija si Priljubljene strani ali Nastavitve za aplikacije) Med Računalniki se jih uporablja SkyDrive. Čeprav ta funkcija je koristno večino časa, ko na uporabnikovega več računalniki in želite sinhronizirati Sistemske nastavitve med njimi ali ne želite izgubiti te nastavitve po Reset PC, So v nekaterih primerih sinhronizacijo osebne nastavitve lahko neprijetnosti (na primer, če hočeš ponastavitev njih, temveč takoj po priključitvi na Microsoftov računNastavitve prej sinhronizirani oblak se sinhronizirajo z računalnikom spet).

Na srečo, za takšne priložnosti, Microsoft nastavite dostop uporabnikov do Spletna stran prek katerih lahko izbriše oblaka sistemi prilagojene nastavitve.

Kako izbrisati svoje osebne nastavitve v oblaku v Windows 8.1?

Če želite, in odstranitev osebnih nastavitev sistema Vaš operacijski Windows 8.1 iz SkyDriveObiščite naslednje strani:

http://skydrive.live.com/win8personalsettingsprivacy

Vas bo pričakala navodilom na zaslonu Za kaj morate storiti, preden izbrišete osebne podatke v oblaku, in gumb odstrani bo izbrisal te podatke.

delete-nastavitve-od-SkyDrive

Preden pritisnete na gumb odstrani, Bodite prepričani, da onemogočiti sinhronizacijo z SkyDrive vsi računalniki Windows 8 si Windows 8.1 so povezani z Vaš račun Microsoft (Na ta način nastavitve sistema ne bo sinhroniziran po izbrisom oblaka). Če želite onemogočiti sinhronizacijo, sledite spodnjim navodilom (prisotna na stran, kjer lahko izbrišete nastavitev po meri v oblaku)

  • Odprite meni Charms, Kliknite na Settings Nato Spreminjanje nastavitev PC
  • izberite SkyDrive, Kliknite na Nastavitve sinhronizacijeOnemogočite možnost Sinhronizirate nastavitve na tem računalniku

8.1-windows-sync-nastavitve-SkyDrive

  • ponovite korake in druge računalniki povezan z Microsoftom

Če aktivirana na enega ali več računalnikov, povezanih na vaš Microsoft in Backup funkcija al Sistemske nastavitveBo in izbrišite tiste varnostne kopije obiskom te strani (Stran nastavitve naprave):

https://skydrive.live.com/Options/DeviceBackups

za brisanje varnostne kopije so določile, Kliknite gumb Brisanje nahaja poleg vsakega backup kotira na stran.

Nastavitve izbrisati-backed-up

Opomba: Velja za Windows 8.

Stealth NASTAVITVE Kako izbrisati sinhronizirane osebne podatke iz oblaka v Windows 8.1

Kako lahko iz oblaka izbrišemo sinhronizirane podatke v Windows 8.1

O avtorju

stealth

Pustite komentar